Beste gasten!

Allereerst willen we natuurlijk onze gasten een mooi nieuw jaar toewensen! Het jaar 2021… een spannend jaar, want hoe gaat de Corona zich ontwikkelen?  Wanneer mogen we weer naar het buitenland reizen ? Onzekere tijden voor de meeste mensen en de vraag wel of geen vakantie plannen hoor ik vaak. Alle begrip hebben wij hiervoor.

We hebben dan ook besloten om de gasten pas laten te betalen als de boeking echt door kan gaan. Dus we vragen geen aanbetaling voor het zeker is dat de gasten kunnen komen.

Voor aankomende zomer staan er al verschillende boekingen en aangezien de Denen nu ook veel in eigen land op vakantie gaan, krijgen we ook meer Deense boekingen binnen. Bij vragen kunnen jullie altijd kontakt met ons opnemen.

Hoe gaat het verder op Solvang?

Op de boerderij gaat het goed. Het werk gaat gewoon door, de winter is vaak een wat meer rustige periode omdat we dan niet druk zijn met het landwerk.

Sinds een paar maanden wonen we met veel plezier in ons nieuwe woonhuis. Het oude woonhuis moet afgebroken worden, we hopen dat het huis weg is voor het voorjaar begint. Plannen hebben we genoeg, op de plaats van het oude huis willen we graag een ´bålhytte´ een vuurplaats maken voor de gasten.

De appartementen worden nu  geverfd zodat ze klaar en fris zijn als het toeristenseizoen weer begint.

In maart komt Henny bij ons werken, Henny komt vooral te staan voor de schoonmaak van de appartementen en voor de camping. Henny woont in Denemarken maar is geboren en getogen in Nederland. Erg handig voor onze gasten uit Nederland en Belgie.

Via de blog hoop ik jullie op de hoogte te houden van de activiteiten op Solvang:-)

Groet van ons uit het Deense land,

 

Anneke