Wie zijn wij?

Wij zijn de familie Slob. Het gezin bestaat uit Harry, Anneke en onze 3 kinderen Amber, Iris en Jesper, in de leeftijd van 27, 23 en 21 jaar oud. Amber woont in Vejle, Iris in Silkeborg en Jesper woont in Århus.

In 1997 zijn we vanuit de Alblasserwaard vertrokken naar Ansager in Denemarken. In Nederland hadden we geen melkveebedrijf, maar het was altijd Harry’s droom om boer te worden. Door de hoge grondprijzen was het voor ons niet mogelijk om een bedrijf te starten in Nederland. In Denemarken konden we wel een bedrijf kopen en hebben toen de keuze gemaakt om te verhuizen. Inmiddels wonen en werken we hier al weer 25 jaar en hebben en we hebben het hier goed naar ons zin.

We verhuren sinds enkele jaren appartementen aan vakantiegasten. We vinden het fijn om mensen kennis te laten maken met het boerenleven.
We ervaren dat vooral kinderen het erg leuk vinden om op een boerderij vakantie te houden.
Vooral de rust en de ruimte spreekt de meeste mensen aan.
We wonen vlakbij het mooie dorpje Ansager (500 m) waar voldoende winkels zijn om de dagelijkse boodschappen te doen. Tevens wonen we centraal voor verschillende daguitstapjes, bv Legoland, Givskud, Ribe, en het strand.

Beiden zijn we werkzaam op de boerderij. Anneke werkt daarnaast nog als invalkracht in een kinderdagverblijf in Ansager en in Varde.